Privatlån – Låna till vad du vill

Privatlån

Funderar du på köpa båt? Bil? Renovera hemma kanske? Då är privatlånet optimalt!

Privatlån är det vanligaste lånet som tas, till skillnad från ett bolån, billån, båtlån där du oftast har själva objektet som säkerhet så har du i ett privat lån inget fysiskt som säkerhet, din framtida betalningsförmåga är säkerheten i privatlånet! Ett privatlån är oftast upp till 500 000kr och har en återbetalningstid på upp till 180 månader. Hur mycket du kan låna, till vilken ränta och återbetalningstid avgörs av varje enskild långivare och skiljer sig därför åt från person till person vilka villkor man får.

En långivare vi kan rekommendera för privatlån som dessutom är ett välkänt varumärke inom andra branscher men som blir allt större på lånmarknaden är norwegian!

Privatlån genom Bank Norwegian kan du
låna mellan 5000 och 500 000 kr till vad du vill. Deras lån kräver ingen säkerhet och frågar inte vad du ska använda pengarna till. Du får ett erbjudande på en gång och hela ansökningsprocessen kan fullföras på internet.

För att bli beviljad ett privatlån även kallat blancolån hos Bank Norwegian gäller följande minimikrav:
Inga betalningsanmärkningar
Minst 23 års ålder
Folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna
Förutom dessa krav, gör vi även en automatisk kreditvärdering innan vi kan ge dig ett låneerbjudande. Räntan sätts individuellt (från 8,99% nom.).

ex:
Räntan är individuell f n 8,99% – 22,49% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 40,51%.

Ansök om ett privat lån hos Bank Norwegian nu!
Ansök här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *